Nyt kävi näin

11.08.2009

…tai ei nyt vielä varsinaisesti mitään käynyt, mutta pahaa pelkään. Nilkkavammojahan on aina ollut ja mennyt, mutta tämä uusin ei ottanut asettuakseen. Helpommalla ois varmaan päässyt jos ois perinteinen nivelsidevenähdys eli nilkka ois taittunut sivuttaissuunnassa. Sellaisen vois vielä hoidella nilkkatuella tahi teippauksella, mutta tää on nyt sellainen, että jalkaterän taittuessa äkillisesti ylöspäin iskee järjetön kipu. Käytännössä jokaisella suunnistuskerralla tai maastolenkillä jossain vaiheessa astun hieman huonosti kiven tai puunjuuren tms. päälle ja silloin sattuu kovaa.

Kävin nyt sitten näyttää tuota rikkinäistä nilkkaa Hernikselle ja kortisonithan sinne lyötiin. Jotain tulehdusta siellä on ja luut kolisee yhteen kun nilkka taittuu ylöspäin. Toivottavasti tokenee kortisonilla, koska muuten lähdetään kuvaamaan ja kattomaan josko siellä ois hieman ylimääräistä rustottumaa ynnä muuta roinaa.

Torstaina hyppään pyörän satulaan ja ensi viikolla kokeilen juoksua maastossa. Sitten nähdään mihin suuntaan tässä ollaan menossa.

2 vastausta to “Nyt kävi näin”

  1. Moisander Says:

    Mulla on ollut samanlainen reilun vuoden. Ei se siitä ole huonommaksi mennyt vaikka mitään aktiivista toimintaa asian parantamiseksi en ole tehnyt. Kerran pari kisassa ilmoille tunteella karjaistu ”Perkele!” nykyisin vaan piristää kivasti tunnelmaa.

  2. ade83 Says:

    juu ohan sitä kauniita sanoja tullut huudeltua kisoissa ja reeneissä. sen verran häijyltä toi nilkka kyllä tuntuu, että aattelin nyt käydä tarkistuttamassa tilanteen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: