Close your eyes, clear your heart

12.05.2009

Selaillaas kalenteria hiukan taaksepäin. Näköjään laitoin blogin kirjoitustauolle heti kevätleirin jälkeen. Alkoi nimittäin tympimään vähän kaikki sen jälkeen. Täytyy varmaan käydä lyhyesti läpi tapahtumia leirin päättymisestä tähän päivään.

Aloitetaan vaikka siitä, että leirisetti meni hienosti läpi Svartnattaa ja Kolmårdskavlenia lukuunottamatta. Tuli ehkä reenattua liian kovaa tai sitten liikaa maastossa, en mä noista tiedä. Pilasin kuitenkin pienet mahdollisuuteni Tiomilaykköseen. Ketutti sen verran, että ilmoitin jättäväni seuraavan viikonlopun Kevätyönkin väliin. Syyksi kerroin väsymyksen. Pari lepopäivän jälkeen kulku sitten löytyi, ennätys testijuoksussa ja fiilis kattoon. Siinä vaiheessa ei tietysti kevätyöjoukkueisiin enää ollut asiaa.

Tiomilassa olinkin sitten managerin/huoltajan hommissa. Tykkäsin. Taidan alkaa toppatakkimieheksi ja jättää kilpailemisen muille. 29h olin samoilla silmillä ja lähes koko ajan jalkojen päällä. Siinä sivussa kävin juoksemassa OL-UT:n joukkueessa kolmannen osuuden. Juoksu oli seisoskelun jäljiltä aika tahmaista ja suunnistin kuin pps, mutta kivaa oli. Tiomila oli kokonaisuudessaan sen verran rankka setti, että sen jälkeen ei enää olekaan kulkenut.

Seuraavana viikonloppuna oli vuorossa Salorastit ja Siljarastit. Salossa en jaksanut ja Siljarasteilla ei kiinnostanut. Kotimainen kisakausi tuli kuitenkin avattua. Siljojen jälkeen en ole suunnistanut. Muutaman pitkän lenkin olen juossu maratonia varten ja jotain pientä kivaa sinne sekaan. Kulkua ei ole ollut ja motivaation kanssakin on vähän niin ja näin.

Viime viikonloppuna olin Uudellamaalla seikkailemassa Ollin polttareiden merkeissä. Sade ei haitannut toimintaa, ja kodassa saatiin makkaratkin käristettyä. Kaljaa tietysti juotiin auringonnousuun. Nyt olen istunut pari päivää tässä koneella ja odotanut, että kiinnostus lenkkeilyyn palaisi.

Prkl, kun taas tulee negatiivisen oloista kirjotusta. Niin joo, on sentään jotain hienoakin. Koulussa tarvitsee käydä enää neljä kertaa tänä keväänä. Kesätöitä ei ole tiedossa, joten kesäkin vaikuttaa melko leppoisalta. Täytyy vain laittaa auto myyntiin ja irtisanoa kämppä. Eiköhän sitten pärjää taas syksyyn asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: