Blogin kirjoittamisen syvimmästä olemuksesta

03.05.2009

Ajattelin nostaa hieman profiilia ja siirsin blogin hieman paremmalle alustalle. Nyt on hieman mukavampi kirjoitella ja voisin vaikka lisäillä tänne muutakin kuin pelkkää tekstiä tai väsyneitä musavideoita youtubesta. Pidin tarkoituksella hieman taukoa blogin päivittämisessä. Syynä oli yksinkertaisesti se, että ei ollut mitään järkevää eikä järjetöntä sanottavaa. Mitähän blogiin sitten pitäisi kirjoittaa? Ja kenelle? Ja miksi?

Meikäläisen kynä ei taivu siihen malliin, että yltäisin blogistiikassa SP:n tasolle tai matkakertomuksissa tOden huikeaan mukaansa tempaavaan kerrontaan. Mielikuvitukseni ei myöskään toimi kuten Toukolla, eikä reenimäärät tai menestys yllä Oman tasolle. Suunnistusmaailmassa minua ei toki kovin moni edes tunne muuten kuin sukunimeltä, joten sen puolesta ei ole paineita. Lasken blogini tietysti suunnistusblogiksi, vaikka niitäkin on jo joka lähtöön, osa jo lähes kulttimaineessa.

Luulen, että jatkan vanhalla huonoksi havaitulla linjalla. Toisaalta kukaan ei ole vielä suoraan sanonut, että onpa sulla paskaa juttua blogissa. Kirjoittelen kisajuttuja ja raportoin reenaamattomuudestani. Silloin tällöin itken pahaa oloa ja lupaan lopettaa kaiken. Oikeasti ajattelin kyllä ryhdistäytyä ja pyrkiä kirjoittamaan jotain muka hauskaa. En oikein osaa sanoa, miksi ja kenelle kirjoitan. Toki joskus kirjoittaminen on hauskaa ja omien tuntojen kirjaaminen ylös ihan mukavaa. Välillä se on jopa terapeuttista. Vakiolukijoita en tiedä kuin muutaman. Ehkä sitten kirjoitan heille tai itselleni.

Mutta ei kai tässä. Jatkan rouhimista eteenpäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: